Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A napszél felhasználása ( spirituális emelkedésre )
  2012-03-06 12:26:25, kedd
 
  A napszél felhasználása ( spirituális emelkedésre )






A napszél felhasználása

Ebben az üzenetben a KA testről (az ősi egyiptomi alkímiai megnevezése szerinti nevén) lesz szó, valamint megtárgyaljuk, hogyan lehet ezt a sajátos energia testet felhasználni, hogy a Nap fokozott aktivitásából származó felemelkedési energiát magad felé tudd irányítani. Azoknak, akiknek ismeretlen fogalom a KA: a KA testetek egy második láthatatlan test, amelynek mérete és alakja megegyezik a fizikai testével. Ez az energia test egyrészt beburkolja, másrészt áthatja fizikai testetek. Esetenként hívják éteri-más(olat)-nak vagy spirituális ikerpárnak is. A KA részben hasonlít az egyes tradíciókban ( pl. taoizmus ) Chi-testnek nevezetthez, vagy bizonyos jóga tradíciókban pránikus testnek, vagy étertestnek nevezett testhez. Természeténél fogva a KA képes önmagához, majd a fizikai testhez vonzani a nagyon kedvező hatású energiákat felgyorsítva ezzel a spirituális evolúciót.


Az üzenet


Jelenleg a bolygó változásának még érzékenyebb szakaszába léptek.


A Nap a naprendszeretek csillaga megemeli energiaszintjét és a megnövekszik a labilitása, valamint a napkitörések, és a napszél mennyisége. Ezek a tárgyalásra kerülő naptevékenységek miatti történések gondokat fognak okozni a telekommunikációs rendszerekben és az időjárás szokásos mintáiban, de emellett hatalmas evolúciós lehetőségeket is képviselnek.


Ahogy ti is, a Nap is rendelkezik étertesttel Nap-KA-val, ha úgy tetszik. A Nap éterteste sokmillió kilométerre túlnyúlik a Nap felszínén túlra. A Földetek is benne van az éteri Nap ezen aura-mezőjében és ahogy a napkitörések csóvái és a napszél a fizikailag a közeletekbe hozza a töltött részecskéket, úgy éteri szinten is hat rátok. Miközben ezek a magas töltésű részecskék kihívást jelentenek a fizikai dimenzió számára, addig egyfajta táplálékot is képeznek a KA-toknak, saját éteri testeteknek.


Mentális beállítódásotok és érzelmi/rezgési állapototok határozza meg, hogy ezek a napból származó részecskék tápláló és az evolúció forrásai lesznek-e, avagy pedig kellemetlenségeket és visszafejlődést fognak-e okozni.


Ebben az üzenetben nem kívánunk foglalkozni az elkövetkező megemelkedett naptevékenység időszakában fellépő fizikai kihívásokkal. Ehelyett azokra a dolgokra összpontosítunk, amelyek a lehető legnagyobb evolúciós haladás elérésében támogat benneteket a rendszeretek Napjában történő események során.


Ahogy tűz- és foton energia kitörések zajlanak le a naptevékenységek során, ugyanúgy spirituális vagy interdimenzionális fénykitörések indulnak el a KA-tok belsejéből. Vagyis bizonyos szemszögből a megemelkedett naptevékenység megegyezik a saját KA-tok megemelkedett aktivitásával.


Néhány dolgot fontosnak tartunk figyelembe venni ezen evolúciós katalizátor előnyös felhasználásához. Az említett katalitikus tényező 2012-n túl is éreztetni fogja a hatását és az általunk napszélnek nevezett áramlással áll összefüggésben. Ezek a Föld körül és azon áthaladó különböző foton- és mágneses energia áramlások . Ahogy megnyitjátok magatokat ezeknek az különféle energia áramlatoknak és beépítitek a KA testetekbe, erősítitek KA-tokat és nagymértékben felgyorsítjátok saját felemelkedési folyamatotokat.


Ahogy a napból származó energia növekszik, úgy lesz a fizikai világotok is egyre esetlegesebb és bizonytalanabb. Ugyanez igaz a mentális és érzelmi világotokra is. Az irracionális és impulzív viselkedés egyre gyakoribb lesz. A megértési és az emlékező funkcióitok is egyre több kihívással néznek majd szembe a megemelkedett naptevékenységek során.


Az első lépés a Nap energiáinak a tudat felemelésére való felhasználásához a természetének megértése, nem pedig a hatásaival szembeni ellenállás.

Fontos megérteni, hogy a megemelkedett naptevékenység kiváltó tényezője ebben az esetben nem a Napból magából származik, hanem galaxisotok (a Tejútrendszer (a ford.) ) Központi Napjából. Ennek a Központi Napból a Napotok felé tartó nagymértékben katalitikus energiáknak az áramlása az elsődleges oka ennek a különös naptevékenységi ciklus evolúciós hatásának. Ezen kívül a Föld maga is érintett, főleg a KA-ján, az éteri testén keresztül.


Az első, amit meg kell érteni, hogy nincs lehetőség az evolúciós katalizátor elől elmenekülni. Át kell vészelnetek, akár tetszik, akár nem. Az alapvető lépés, hogy ne álljatok ellen.


A második lépés, hogy öleljétek magatokhoz és mesterien használjátok fel ezeket az energiákat - lovagoljátok meg a sárkány farkát, úgymond. Ebben a megközelítésben a sárkányt a Nap, farkát pedig a napszél jelenti. Nagy magasságba lehet emelkedni ebben az időszakban, ha veszitek a bátorságot hozzá és használjátok a módszereket.


A harmadik lépés a napszél ilyen felhasználásában, hogy megengeditek, hogy - a szíveteken keresztüli meghívással elérve - közvetlenül hasson a KA-tokra. Egész pontosan: személyes szándék szerint választjátok, úgy, hogy beléptek az öröm és a hála rezgésmintájába.


Fontos megérteni, hogy miért javasoljuk ezt. Nem csupán kifejezitek a napszél miatt érzett hálátokat az Univerzumnak. Választjátok, hogy beléptek ebbe a magas érzelmi állapotba, mert ezek Energia Mágnest hoznak létre. Más szóval gyakorlati célból léptek az öröm és hála állapotába.


Ezek az érzelmi állapotok megemelik a KA-tok befogadó harmonikusait, ami az egész KA testet befogadó örvénnyé változtatja, magához vonzva a Nap foton- és mágneses részecskéit, nagyon felgyorsítva így a KA, a saját étertestetek rezgésszámát.


És a KA az, amin keresztül beléptek a felemelkedési folyamatba. Szükségtelen mondani, hogy nagyon sok mód van a magasabb tudatszint felé vezető létrára való lépésnek, de függetlenül attól, hogy hogyan, milyen spirituális vonal mentén történik ennek elérése, az alap mindig a KA.


Az Energia Mágnes létrehozása


Ennél az egyszerű, de nagyon hatékony módszernél a tudatodat a második testedre a KA-ra fordítod. Ez az energia test ugyanolyan méretű és alakú, mint a fizikai test, viszont energia természetű, ahelyett, hogy hús-vér lenne. Áthatja a teljes fizikai tested, vagyis minden sejt a KA-n belül található. A KA-tok rendkívül fogékony a finom energiákra, különösen a napszélben levő fény-, a töltött fotonok és mágneses energiák minden formájára.


Ahogy a figyelmedet a KA-don tartod, szándékosan és tudatosan, a személyes döntésed alapján az öröm és hála érzelmi állapotát hozod létre. Ez a KA rezgését egy magasabb rezgésű állapotra változtatja, amely szükséges ahhoz, hogy Energia Mágnessé váljon.


Ahogy tovább tartod önmagad a hála és az öröm érzelmi harmóniájában, tudatában vagy (megérzed), hogy a napszél foton- és finom energiájába merítkeztél. Szó szerint fürdesz ezekben az energiákban, akár tudatos vagy rá, akár nem. Amint a tudatodat a hála és az öröm állapotában tartod, a KA-d automatikusan magához fogja vonzani a napszél felemelkedést segítő energiáit.


Tartózkodj minél többet ebben a fogékony állapotban! Fogadd be a napszél hatását, hogy töltődhessen a KA-d az átalakulást elősegítő és megemelő energiákban!


Nagy hasznodra fog válni, ha rendszeresen és gyakran alkalmazod ezt a módszert.


A Belső Kristálypalota Meditáció


Azt is tanácsoljuk, hogy időről-időre rendszeresen kísérletezz a hangmeditációval, amit korábban A Belső Kristélypalota néven adtunk át. ( A hangfelvételre és annak használatára mutató link az üzenet végén található )


Összefoglalás


Ahogy a mostani valószínű jövőt látjuk, közösen egy nagy vihar előtt álltok. A förgeteg a kozmosz mélyén született és hatalmas változások hírnöke. Ne féljetek az erejétől. Öleljétek át és vágtázzatok saját tudatotok csúcsaira. Ha így tesztek önmagatok és egymás fáklyái lesztek.


A Hathorok

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Címkék: naptevékenységek, hangmeditációval, felhasználásához, felhasználásában, rezgésmintájába, naptevékenységi, naprendszeretek, energiaszintjét, visszafejlődést, összpontosítunk, megközelítésben, beállítódásotok, felgyorsítjátok, naptevékenység, kristálypalota, kristélypalota, hangfelvételre, összefüggésben, folyamatotokat, bizonytalanabb, aktivitásával, harmóniájában, tejútrendszer, felemelkedési, megemelkedett, automatikusan, természeténél, nagymértékben, felemelkedést, természetének, harmonikusait, rendszerekben, megtárgyaljuk, lehetőségeket, felhasználása, fénykitörések, napszél felhasználása, sajátos energia, második láthatatlan, fizikai testével, energia test, egyes tradíciókban, fizikai testhez, nagyon kedvező, spirituális evolúciót, bolygó változásának, naprendszeretek csillaga, napszél mennyisége, tárgyalásra kerülő, telekommunikációs rendszerekben, időjárás szokásos, napkitörések csóvái, Központi Napjából, Központi Napból, Energia Mágnest, Energia Mágnes, Energia Mágnessé, Belső Kristálypalota Meditáció, Belső Kristélypalota,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Paul David Tripp Április 21  A boldog családok mind hasonló...  Png ház  Csak a fogyatkozás látható  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Idő  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Sokan azt tartják  Alvó cicák  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nevem  Png telefon  Png virág  Kellemes délutánt kívánok  Albert Einsteinről  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A televizió nem a kultúrát kép...  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Albert Einsteinről  Varga János Veniam - Fontos sz...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Szép estét  Esti kép  Reménység és erő Krisztustól e...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kellemes délutánt kívánok  A Megváltó szolgálatában  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Sokan azt tartják  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Fekete-erdő desszert  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Németh László tollából  Alázat  Fekete István - Akác  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Julian Brass gondolata  Nem tudhatod  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Tavaszi kép  Akarat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szívem  George Gordon Lord Byron: Inez...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png kislány  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Esti kép  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Ágai Ágnes – Csendélet  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
napszél felhasználása, sajátos energia, második láthatatlan, fizikai testével, energia test, egyes tradíciókban, fizikai testhez, nagyon kedvező, spirituális evolúciót, bolygó változásának, naprendszeretek csillaga, napszél mennyisége, tárgyalásra kerülő, telekommunikációs rendszerekben, időjárás szokásos, napkitörések csóvái, közeletekbe hozza, töltött részecskéket, magas töltésű, fizikai dimenzió, napból származó, evolúció forrásai, elkövetkező megemelkedett, dolgokra összpontosítunk, lehető legnagyobb, rendszeretek Napjában, naptevékenységek során, megemelkedett naptevékenység, saját KA-tok, említett katalitikus, általunk napszélnek, különféle energia, fizikai világotok, emlékező funkcióitok, megemelkedett naptevékenységek, első lépés, tudat felemelésére, természetének megértése, hatásaival szembeni, különös naptevékenységi, éteri testén, evolúciós katalizátor, alapvető lépés, második lépés, energiákat &#8211, sárkány farkát, napszél jelenti, bátorságot hozzá, harmadik lépés, napszél ilyen, szíveteken keresztüli, hála rezgésmintájába, napszél miatt, magas érzelmi, érzelmi állapotok, saját étertestetek, felemelkedési folyamatba, magasabb tudatszint, alap mindig, második testedre, fizikai test, teljes fizikai, finom energiákra, napszélben levő, töltött fotonok, személyes döntésed, magasabb rezgésű, öröm érzelmi, napszél foton-, öröm állapotában, napszél felemelkedést, fogékony állapotban, napszél hatását, átalakulást elősegítő, üzenet végén, mostani valószínű, nagy vihar, kozmosz mélyén, naptevékenységek, hangmeditációval, felhasználásához, felhasználásában, rezgésmintájába, naptevékenységi, naprendszeretek, energiaszintjét, visszafejlődést, összpontosítunk, megközelítésben, beállítódásotok, felgyorsítjátok, naptevékenység, kristálypalota, kristélypalota, hangfelvételre, összefüggésben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1887
  • e Hét: 16759
  • e Hónap: 30664
  • e Év: 160371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.